Grupele Academiei Minaur şi-au reluat pregătirile

0
54

În această săptămână, sportivii Academiei de Handbal Minaur și-au reluat antrenamentele după vacanța de sărbători și urmează un program de reacomodare la efort. Până la reluarea competițiilor oficiale, luna ianuarie se anunță încărcată pentru sportivii Academiei.
Juniorii I au început de luni pregătirile cu un cantonament de pregătire fizică la Izvoare până pe data de 13 ianuarie. Pe 18 și 19 ianuarie, sportivii atrenați de Iuliu Varady și Florin Mironescu vor disputa două meciuri amicale împotriva echipei CSU Suceava. În perioada 23-26 ianuarie, aceștia vor participa la un turneu în Cehia. Primul meci oficial din noul an va fi pe 8 februarie, când vor începe grupele „Valoare”.
Juniorii II au efectuat ieri vizita medicală, urmând ca în această săptămână să efectueze câte două antrenamente pe zi. Juniorii II au programate luna aceasta două turnee amicale. Primul va fi în Baia Mare pe 18 și 19 ianuarie, urmând ca în perioada 23-26 ianuarie să participe, împreună cu juniorii I, la un turneu în Cehia. Primul meci oficial din noul an va fi pe 9 februarie.
Juniorii III se află în această perioadă într-un semicantonament pe plan local, cu câte două antrenamente zilnice, iar joi au stabilită vizita medicală. Încă nu au fost planificate meciuri amicale. Primul joc oficial va fi în 15 februarie.
La fel ca juniorii II și III, juniorii IV se vor pregăti în această săptămână pe plan local, urmând ca pe 18 și 19 ianuarie să participe la un trurneu în Trebisov (Slovacia). Pentru juniorii IV, meciurile oficiale vor debuta în prima parte a lunii februarie cu faza pe localitate.
Grupa de minihandbal a început și ea antrenamentele, urmând ca fazele pe euro-regiune să se dispute până la finalul lunii aprilie. Informaţii furnizate de site-ul academiadehandbalminaur.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.