În Sighetu Marmației • Cercetat pentru comiterea mai multor furturi

0
11

În urma activităților de cercetare și documentare și a probatoriului administrat, polițiștii specializați în investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Sighetu Marmației au dispus marți, 6 ianuarie, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr din municipiu, cercetat pentru comiterea mai multor furturi.
Cercetările efectuate de polițiști au dus la probarea a 8 furturi din garaje, anexe gospodărești și dependințe, situate pe raza municipiului, toate comise în perioada sărbătorilor de iarnă.
O însemnată parte din bunurile sustrase au fost recuperate de polițiști, urmând a fi restituite părților vătămate.
Tânărul, de 25 de ani, urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

În Baia Sprie
Agresată de fostul soț

Polițiștii din Baia Sprie au întocmit marți, 6 ianuarie, dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, după ce au fost sesizați că, o femeie, din oraș, a fost victima unei agresiuni.
Primele verificări au relevat că, în seara de 4 ianuarie a.c., femeia, în vârstă de 41 de ani, care se afla la domiciliu, a fost lovită de către fostul soț.
Întrucât au constatat că există un risc iminent, polițiștii au emis pe numele agresorului, în vârstă de 50 de ani, ordin de protecție provizoriu.
Cercetările continuă, urmând a fi dispuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.