În Câmpulung la Tisa • Polițiștii au recuperat bani sustrași dintr-o locuință

0
26

La doar o zi de la sesizare, polițiștii din Sarasău au identificat un bărbat, bănuit că a sustras o sumă de bani dintr-o locuință din Câmpulung la Tisa.
Polițiștii au fost sesizați despre comiterea furtului marți seara, în jurul orei 21.30. Persoana vătămată a precizat că, în timp ce se afla la colindat cu ocazia sărbătorilor Crăciunului de rit vechi, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în casă și dintr-o comodă au sustras 3.800 lei.
Investigațiile și cercetările efectuate cu operativitate au dus la identificarea unui bărbat, de 45 de ani, din comuna Câmpulung la Tisa, bănuit de comiterea faptei. Peste 60% din banii sustrași au fost recuperați și predați părții vătămate.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând a dispune măsuri legale.

Într-o singură zi
5 dosare penale pentru violență în familie

Miercuri, 8 ianuarie, polițiștii au fost solicitați să intervină la 5 fapte de violență în familie produse pe raza județului: 3 în comuna Leordina și 2 în Crăciunești și Vadu Izei.
Polițiștii care au intervenit la fața locului au constatat că victimele (soție, concubină, frate, soacră etc.) au fost agresate pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri.
În trei situații polițiștii au emis pe numele agresorilor ordine de protecție provizorii, iar în alte două cazuri victimele au refuzat această măsură.
În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările, urmând ca în func­ție de cele constatate să dispună măsuri legale.
Nu uitați: violența în familie se poate pedepsi cu închisoarea! Sunați la 112 ori de câte ori sunteți agresați sau simțiți că viața vă este pusă în pericol! Meritați ca agresorul să fie îndepărtat și să trăiți fără teamă!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.