În Vișeu de Sus • Amenzi în sumă de 9.000 lei și 5 permise reținute

0
23

Legislația rutieră trebuie respectată pentru a putea circula civilizat și pentru a nu vă pune în pericol nici pe dvs. nici pe ceilalți participanți la trafic.
Pentru că unele persoane conduc în stare de ebrietate sau fără să deți­nă permis de conducere la adăpostul nopții, polițiștii din Vișeu de Sus împreună cu cei din Leordina au organizat, în noaptea de miercuri spre joi, între orele 22-06, o acțiune pentru depistarea celor care pun în pericol siguranța pe drumurile publice.
48 de șoferi care au condus în acest interval autoturisme pe arterele de circulație pe care s-au aflat polițiștii au fost testați cu aparatul etilotest. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aprox. 9.000 lei.
Totodată, a fost depistat un bărbat care a pus în pericol siguranța soției sale și a celor doi copii, conducând autoturismul în care se aflau după ce a consumat o cantitate însemnată de alcool. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul de Permanență Ruscova unde i-au fost recoltate probe de sânge.
În cadrul acțiunii, polițiștii au reținut și 5 permise de conducere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.