În Baia Mare • Incendiu la o casă

0
70

Vineri seara, în jurul orei 20.20, pe strada Mihai Eminescu a izbucnit un incendiu la o locuință particulară. Pompierii băimăreni au intervenit cu 3 echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD. Incendiul a fost localizat. Nu s-au înregistrat victime.

Intoxicați cu monoxid de carbon

Două echipaje TIM și EPA de la SMURD Baia Mare s-au deplasat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.30, pe Aleea Jupiter, unde, se pare, două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon.
La fața locului echipajele de prim ajutor au găsit un bărbat, în vârstă de 56 de ani, inconștient, și o femeie conștientă. În cazul bărbatului s-au efectuat manevrele de resuscitare, iar după ce și-au revenit, ambele persoane au fost transportate la Spitalul Județean.

Situații de urgență

Pompierii maramureșeni au intervenit în Sighetu Marmației, P-ța Libertății, pentru a debloca o ușă, în locuința respectivă existând presupunerea că o persoană, de sex masculin, era inconștientă.
Două incendii la coșurile de fum ale unor locuințe s-au produs în Vișeu de Sus, pe strada 22 Decembrie, și în Baia Mare, pe strada Pandurilor. Din fericire n-au fost victime.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.