Cristi Bud și Cristi Onțel, noutățile de la reunirea CS Minaur

0
212

Secția de fotbal a CS Minaur s-a reunit, luni după-amiază, în vederea pregătirii returului ligii a III-a, băimărenii clasându-se la jumătatea sezonului pe locul secund, la patru puncte de recuperat față de prima poziție, ocupată de ACS Fotbal Comuna Recea. Sub comanda tehnicienilor Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian au fost prezente și noile achiziții, atacantul Cristi Bud și Cristi Onțel, ultimul venind de la Popești-Leordeni, echipă ce activează tot la nivelul eșalonului trei, dar care și-a făcut junioratul la FCSB și a jucat inclusiv în Liga 1 pentru această echipă. Față de prima parte a stagiunii, din lotul galben-albaștrilor nu mai fac parte Alexandru Muscă, Vlad Suciu, Raul Stanciu și Alexandru Mitracu, jucători care s-au despărțit pe care amiabilă.
În ceea ce privește programul de pregătire al grupării de sub „Dealul Florilor”, acesta va fi de readaptare la efort în săptămâna în curs, în 20 ianuarie este stabilită vizita medicală, iar de săptămâna viitoare va continua cu ședințe de pregătire mai intense. De asemenea, echipa băimăreană se va pregăti pe plan local până în 10 februarie, pentru ca de la această dată și până în 19 februarie să fie preconizat un stagiu centralizat în Ungaria. Au fost stabilite și programul jocurile amicale, o dublă cu Gloria Bistrița la Iclod, în 25 și 31 ianuarie, pe 7 februarie Minaur va juca cu Unirea Dej, în 22 februarie este stabilit un amical cu SCM Zalău, iar în 29 februarie un ultim joc cu Progresul Șomcuta Mare. Totodată, băimărenii încearcă perfectarea a încă două sau trei jocuri în cantonamentul din Ungaria.
Încep antrenamentele și la Recea
Cealaltă reprezentantă a Maramureșului în eșalonul trei, ACS Fotbal Comuna Recea, își reia antrenamentele începând de azi, 15 ianuarie. Liderul seriei va pleca la drum cu același lot de jucători cu care a abordat turul de campionat, singura achiziție oficială fiind cea a portarului Mihai Marc, jucător născut la Sighetu Marmației și care este născut în 2000. Cu siguranță că nu acesta va fi primul și ultimul transfer, în zilele viitoare urmând să mai fie permutări la echipa maramureșeană. Comuna Recea are stabilit ca program de pregătire antrenamente pe plan local, iar în luna februarie va merge într-un cantonament de opt zile în Antalya.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.