În Ulmeni • Furtul unei biciclete soluționat de polițiști

0
22

A reușit să sustragă bicicleta, însă nu a reușit să se bucure mult timp de reușita sa. Polițiștii au intervenit cu operativitate, iar hoțul, în loc să facă mișcare pe două roți, s-a ales cu un dosar penal și de dragul unei biciclete riscă să își piardă libertatea.
Furtul le-a fost sesizat polițiștilor din Ulmeni luni, 13 ianuarie. Persoana vătămată a precizat că persoane necunoscute au profitat de faptul că și-a lăsat bicicleta neasigurată, în apropierea unei locuințe din Chelința, și au sustras-o.
La scurt timp, investigațiile polițiștilor au relevat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr, de 20 de ani, din localitate, iar bunul sustras a fost recuperat și predat proprietarului.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

În Baia Mare
Ordin de protecție provizoriu
– un bărbat și-a agresat și amenințat soția –

Luni după-amiază, Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată cu privire la comiterea infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
Victima, o femeie din municipiu, a reclamat că, în timp ce se afla la domiciliu, a fost agresată fizic și amenințată cu moartea de către soțul său.
Pentru eliminarea unor riscuri iminente, polițiștii au emis de urgență pe numele agresorului, în vârstă de 49 de ani, ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal, urmând a dispune măsuri legale în funcție de cele constatate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.