În Târgu Lăpuș, s-a desfășurat Conferința orășenească a PSD

0
188

Sîmbătă, 18 ianuarie, la Clubul “Blauze”, s-a desfășurat Conferința orășenească a Organizației PSD Târgu Lăpuș, pentru alegerea unui nou președinte, urmare demisiei fostului președinte Claudiu Mureșan. La eveniment au participat peste 200 de membri.
Onoarea de a conduce conferința i-a revenit lui Anton Rohian – vicepreședinte PSD Maramureș, alături de care au fost prezenți ing. Timbuș Mihai – președinte interimar al PSD Tg. Lăpuș, avocat Marin Brăgaru – consilier municipal Baia Mare, Gligan Gheorghe – consilier municipal Baia Mare, Claudiu Mureșan consilier județean, Lucica Butcure – primar Cupșeni, Ioan Bud, Anamaria Botiș – vicepreședinte PSD Tg. Lăpuș.
Cei prezenți l-au votat pe tânărul Mihai Cornel Timbuș, în funcția de președinte al PSD Târgu Lăpuș, și l-au asigurat de întregul lor sprijin, inclusiv la candidatura sa la primăria Tg. Lăpuș, în 2020.
Iată ce a spus Mihai Timbuș: “Cu emoție, vin în fața dumneavoastră și mă prezint în câteva cuvinte: numele meu este Mihai Timbuș. Am 38 de ani, am 3 copii, sunt născut și crescut aici în Tg. Lăpuș, am absolvit două universități care mi-au conferit dubla profesie de inginer: inginer mecanic cu specializarea autovehicule rutiere și inginer silvic. De la absolvirea studiilor universitare până azi, am acumulat o vastă experiență profesională și de viață, datorită faptului că am îndrăznit să ies în occident, ajungând chiar și peste ocean, în Statele Unite ale Americii pentru o perioadă de timp. Experiența acumulată în acești ani m-a ajutat să-mi fac proiecte după modele văzute în țările occidentale, parte din ele reușind să le implementez cu succes până la acest moment. Pentru Țara Lăpușului am un proiect concret de administrare și revitalizare a zonei, care sunt sigur că va fi agreat de toți lăpușenii, proiect cu care voi veni în fața dumneavoastră la momentul potrivit. Cu solidaritate față de problemele noastre comune, vă propun să formăm o echipă care se va implica în administrația publică locală și împreună să demonstrăm că Țara Lăpușului este țara oamenilor harnici și hotărâți”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.