CEC Bank • Transfer de bani de pe mobil

0
28

CEC Bank lansează serviciul Card2Card pentru transferul rapid de bani de pe mobil între carduri bancare.
Serviciul poate fi accesat prin aplicația dedicată Card2Card Transfer, sub forma unui portofel digital, disponibilă atât pentru telefoanele cu sistem de operare Android, cât și pentru telefoanele cu iOS.
Aplicația Card2Card Transfer poate fi instalată în mod gratuit, iar pentru transferurile de bani efectuate până la data de 31.12.2020 nu se plătesc comisioane. Clienții pot consulta ghidul de utilizare și comisioanele aferente pe www.cec.ro.
Transferurile de bani prin intermediul Card2Card Transfer vor permite utilizatorilor de carduri bancare să inițieze trimiteri de bani, solicitări de bani către/de la numere de telefon editate de utilizator, care sunt/nu sunt salvate în agenda telefonului.
Se pot transfera rapid sume de bani în LEI și în EUR din/către carduri emise de instituții financiar-bancare din România și din străinătate (Italia, Spania, Franța, Germania, Marea Britanie, Scoția, Irlanda, Țara Galilor, Olanda, Belgia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Austria).
Pentru clienții utilizatori de carduri Visa emise de CEC Bank, transferurile de bani se pot realiza și prin aplicația CEC Pay, lansată de curând de bancă.
CEC Bank reamintește și disponibilitatea plăților contactless la orice terminal din România sau străinătate care acceptă astfel de plăți prin dispozitivele smartwatch folosind cardurile Visa înrolate în wallet-urile Fitbit Pay și Garmin Pay.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.