Autoturisme căutate în Franța și Italia, descoperite în Petea

0
22

În Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalită­ților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Maramureș.
Acesta conducea un autoturism marca Mercedes A 180 pe care erau aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare specific Franței.
Cu ocazia controlului, s-au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Franța, în data de 3 ianuarie 2020.
În cadrul aceluiași punct de trecere a frontierei au mai identificat un alt autoturism cu alertă, un Ford Tranzit, înmatriculat în Italia, condus de către un alt cetățean român, în vârstă de 39 de ani, din județul Satu Mare.
În urma unor verificări în bazele de date, autoturismul marca Ford Tranzit figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorită­țile din Italia, în data de 23 ianuarie 2020.
Cele două autoturisme, în valoare de 80.000 lei, respectiv 71.000 lei, au fost indisponibilizate, în ambele cazuri efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.