Juniorii I și II ai Academiei, turneu în Cehia

0
16

În perioada 24-26 ianuarie, Academia de Handbal Minaur a participat cu grupele de juniori I și II la Sokol Kempa Cup 2020, care s-a desfășurat în localitățile Zd’ar Nad Sazavou și Nove Veseli (Cehia). A fost un turneu puternic, la care s-au aliniat la start academii puternice din țări precum Cehia, Germania, Ungaria, Ucraina și Slovacia.
Juniorii II au jucat în grupe cu Motor Zaporozhye (26-27), Gorenje Velenje (20-29), respectiv TJ Sokol Nové Veselí (23-28). În partida din semifinalele pentru locurile 5-9, juniorii II au pierdut cu Grundfos Tatabanya, scor 26-27. Singura victorie din acest turneu a venit în ultimul meci, 23-21 cu SKP Bratislava. Academia de Handbal Minaur a încheiat turneul pe locul nouă.
Juniorii I au fost învinși în faza grupelor de Talent Plzen (16-22), TJ Sokol Nové Veselí (23-24) și Gorenje Velenje (21-28). În semifinale, juniorii I au cedat în fața formației SKP Bratislava, scor 17-27. În ultima partidă a turneului, juniorii I au fost învinși din nou de gazdele de la TJ Sokol Nové Veselí, scor 17-33.
În perioada următoare, juniorii I și II vor efectua antrenamente pe plan local, urmând ca întrecerile oficiale să înceapă pe 8 februarie, respectiv 1 martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.