Meci cu implicații europene • CS Măgura Cisnădie – CS Minaur Baia Mare

0
83

Azi, 30 ianuarie, fetele de la CS Minaur vor juca, de la ora 18.00, la CS Măgura Cisnădie, partidă ce contează pentru prima etapă a returului din Liga Florilor MOL.
Băimărencele merg la ocupanta poziției 9 cu optimism, trei puncte contabilizate putând menține formația de pe locul 5 în zona locurilor europene. De asemenea, distanța dintre pozițiile 3 și 4 este de patru, respectiv două puncte, cu mențiunea că Gloria Buzău are un meci în plus. Înaintea meciului cu Cisnădie, elevele antrenate de Costică Buceschi au fost la un turneu în Ungaria, unde au întâlnit doar echipe din eșalonul secund, băimărencele câștigând turneul. Din acest punct de vedere există un moral bun în tabăra Minaurului, însă duelul cu Cisnădie este unul cât se poate de dificil. De două ori s-au mai duelat adversarele de azi pe parcursul acestui sezon, în prima etapă a turului în Baia Mare, când cele două formații au remizat, 26-26, și la turneul organizat de Minaur în luna decembrie a anului trecut, partidă adjudecată de formația noastră, 25-24.
Cu două indisponibilități mai vechi se confruntă Minaur pentru acest meci, Masna și Ciaușescu.
Partida dintre Măgura Cisnădie și Minaur Baia Mare va fi oficiată de Mihai Pârvu (București) și Mihai Potârniche (Buzău), Doru Manea fiind delegat ca observator.

Etapa 14
HC Dunărea Brăila – SCM Râmnicu Vâlcea 25-31; CSM București – HC Zalău 27-24; CSM Slatina – AHCM Slobozia 31-26; CSU Cluj Napoca – SCM Gloria Buzău 27-29; CS Măgura Cisnădie – CS Minaur Baia Mare (joi, 30 ianuarie, ora 18.00; SCM Craiova – Gloria 2018 Bistrița-Năsăud (joi, 30 ianuarie, ora 18.30, TVR 1; Rapid București stă. CSM Corona Brașov a fost exclusă din campionat conform hotărârii Comisiei de Apel din 22.01.2020.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.