24 de ore cu intervenții

0
21

• Miercuri, 29 ianuarie, în jurul orei 14.30, un echipaj de stingere din Borșa a acționat la un incendiu semnalat la coșul de fum al unei gospodării, situată pe strada Malului, unde a ars doar funinginea din coș. • Miercuri, înainte de ora 20, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD ale pompierilor băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit într-o locuință situată pe strada Plaiului. Au ars circa 20 m.p. acoperiș din lemn și 15 m.p. de perete. Incendiul s-a declanșat, cel mai probabil, din cauza efectului termic de la coșul de fum neizolat față de materialele combustibile din jur.
• Joi dimineața, în jurul orei 7, două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD din Sighetu Marmației au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Lunca la Tisa. Au ars circa 3 m.p. perete din lemn. Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de efectul termic de la coșul de fum neizolat față de materialele combustibile din jur.
• În Baia Mare, în jurul orei 8.40, o echipă de intervenție a furnizorului de gaz, un echipaj de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță, s-au deplasat la un imobil de pe strada Alexandru Odobescu. Locatarii blocului respectiv au anunțat că simt miros de gaze ieșind dintr-un apartament, fapt confirmat de echipa de intervenție a furnizorului.
Cum proprietara apartamentului nu răspundea la ușă, pompierii au intrat pe geam și au descoperit că un ochi al aragazului era pornit. Din fericire, proprietara, în vârstă de circa 79 de ani, dormea în camera cea mai îndepărtată de bucătărie și nu a fost afectată. După ce a fost consultată de echipajul SAJ, a refuzat transportul la spital.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.