Justițiabilii critică protestul judecătorilor

0
55

După ce judecătorii de la instanțele din Baia Mare și Vișeu de Sus au anunțat că își suspendă activitatea și judecă doar dosarele urgente, spre deosebire de cei din Sighetu Marmației și Tîrgu Lăpuș, care nu și-au redus activitatea, la redacție am primit trei sesizări venite din partea unor justițiabili nemulțumiți de acțiunea de protest a judecătorilor și a grefierilor.
Doamna G. din satul Băița, orașul Tăuții Măgherăuș, se aștepta să fie anunțată de instanță, ca să nu se mai prezinte la Judecătorie. Are 72 de ani și a bătut drumul degeaba!
Cititorul V.E. din Baia Mare este revoltat că magistrații de la Tribunal amenință cu boicotarea alegerilor (birourilor electorale). El propune anularea tuturor pensiilor speciale, nu doar a celor din justiție!
I.C. din Baia Mare se judecă de 7 ani pentru 2 ha de teren, așa că nu îl deranjează prea tare că a venit degeaba în sala de judecată, unde grefiera i-a comunicat următorul termen (speră că protestul va înceta pînă atunci). El nu-i condamnă pe judecători, ci „sistemul” și spune că „Justiția este ruptă în două”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.