Consilierul județean Daniel Decebal: „Primăria Fărcașa este proiectul meu de suflet”

0
296

Proaspătul consilier județean PMP, Daniel Decebal, a făcut cunoștință cu atmosfera din CJ Maramureș și face apel la susținerea intereselor comunității, în detrimentul celor personale.
“Ca și primă impresie, pot să spun că există un conflict politic care ar trebui rezolvat în așa fel încât județul să nu simtă această stare negativă și administrația să aibă continuitate. În opinia mea, interesul politic trebuie să fie mai prejos decât interese politice personale administrative” – a punctat Daniel Decebal.
Consilierul județean este și președintele Partidului Mișcarea Populară Fărcașa, tocmai de aceea spune că va susține interesele comunită­ții în Consiliul Județean.
“Fărcașa are două proiecte care se vor rezolva prin CJ. Primul este depozitul ecologic, un proiect foarte controversat care trebuie abordat într-un mod transparent. Al doilea este Drumul Nordului, care parcurge cele patru sate ale comunei Fărcașa. Există un pod vechi de 50 de ani, care trebuie demolat, astfel că trebuie să găsim soluții să redirecționăm traficul. Trebuie să găsim un proiect provizoriu, de înconjurare a Fărcașei. În următorii doi-trei ani, vom avea șantier, în care mașinile vor circula bară la bară și va fi greu de ieșit din curți. E o problemă care ne afectează pe toți. În urma discuției cu constructorul Drumului Nordului, a reieșit că firma se angajează să suporte cheltuielile legate de funcționarea utilajelor, iar Consiliul Județean să vină cu cele legate de materia primă de construcții. Sperăm să găsim înțelegere la CJ” – a detaliat Daniel Decebal.
Președintele PMP Fărcașa a ținut să îi liniștească pe locuitorii comunei care au încredere în el, iar acum îl văd în postura de consilier județean. “Vreau să specific faptul că proiectul meu de suflet este Primăria Fărcașa. Faptul că sunt consilier județean acum este o chestiune de context, însă eu voi candida la primărie. Cred că trebuie să abordăm de la alt nivel problemele comunității. Așa că, fărcășenii pot să stea liniștiți că nu îi voi abandona, ci doresc să găsesc soluțiile potrivite pentru problemele lor”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.