Revanșă pentru băimăreni • CS Minaur Baia Mare – Gloria Bistrița 3-0 (1-0)

0
113

Minaur și-a luat revanșa în meciul al doilea cu Gloria Bistrița, băimărenii impunându-se cu scorul de 3-0 (1-0) în confruntarea de vineri după-amiază de la Iclod. Trupa lui Dorin Toma a controlat disputa cu colega de serie de la un capăt la altul, în condițiile în care nu a dispus de șase jucători: Cristi Bud și Răzvan Lupu (răciți), Gabriel Danciu, Eduard Juhasz și Cris­tian Onțel (accidentați), respectiv Paul Oșan (învoit). Băimărenii au condus la pauză cu 1-0, prin golul semnat de Jean Prunescu, pentru ca în partea secundă galben-albaștrii să mai înscrie de două ori, autori Cătălin Tutuța și Adrian Bedea. În această partidă a debutat și fundașul central Florin Cordoș, care ultima oară a evoluat pentru Sticla Arieșul Turda, acesta și semnând un angajament cu formația de sub „Dealul Florilor”.
• CS Minaur Baia Mare • Prima repriză: Gudea – Duruș, Prunescu, D. Simion, Pamfile, Coroian, Piper, Giurgiu, Al. Petruș (junior), Hăjmășan, Batin. • Repriza secundă: Dombradi – Lihet, Cordoș, D. Simion, Szekely, Vaștag, C. Petruș, Godin (junior), A. Șter, Bedea, Lemac. Au mai intrat în partea a doua: C. Tutuța și Groza.
CS Minaur Baia Mare are stabilit un nou amical pentru data de 7 februarie, cu Unirea Dej, la Iclod.

Învinși, dar cu penalty ratat în prima parte
• CFR Cluj-Napoca II – ACS Fotbal Comuna Recea 1-0 (0-0)

Sâmbătă a avut programat joc de verificare și ACS Fotbal Comuna Recea, care a întâlnit în deplasare pe echipa secundă a celor de la CFR Cluj-Napoca. După un meci echilibrat, în care liderul seriei a V-a a irosit și un penalty în prima parte prin Norbert Janos, juniorii CFR-ului s-au impus la limită, singurul gol fiind marcat în partea secundă. Comuna Recea a testat în această confruntare și un portar moldovean, Răileanu, și rămâne de văzut dacă acesta va fi legitimat de maramureșeni.
• ACS Fotbal Comuna Recea: Răileanu – Pașca, Oiță, Urs, Maftei, Opriș, Bandula, Rus, Oltean, Janos și Mărieș. Au mai intrat: Bota – Potcoavă, Chinde, Teut, A. David și Mitrea.
Următorul meci de pregătire pentru Comuna Recea este planificat pentru 12 februarie, când va întâlni pe SCM Zalău. (c.f.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.