Confruntare între foste campioane • CSM București – CS Minaur Baia Mare

0
68

Derby-ul rundei 16 din Liga Florilor MOL se va desfășura în capitală, între ocupantele pozițiilor 2 și 3, CSM București – CS Minaur Baia Mare, partidă care se va consuma azi, 5 februarie, de la ora 17.00, în direct la TVR 2.
Duelul dintre fostele campioane ale României o are ca favorită pe CSM București, echipă ce este net superioară atât la capitolul puncte avans – 10, cât și a valorii dintre cele două loturi. Dar asta nu înseamnă că gruparea pregătită de Costică Buceschi merge la București ca victimă sigură, fetele noastre propunându-și să etaleze un hand­bal cât mai spectaculos și să se ridice la nivelul adversarului. CSM București este acum mai mult cu gândul la parcursul din Liga Campionilor, acest aspect putând fi un ușor avantaj pentru băimărence. Nu ne facem, totuși, speranțe la un rezultat pozitiv, dar ne dorim o reprezentație cât mai onorabilă a echipei noastre.
„Miercuri, cu CSM avem un meci total diferit față de cel cu Clujul și sperăm să jucăm mai bine decât am făcut-o la Cisnădie. Mi-aș dori să fim cât mai aproape de CSM București, să ne batem pentru fiecare minge. Fetele trebuie să demonstreze că au valoare”, a declarat tehnicianul Costică Buceschi îna­intea duelului cu dream team-ul din capitală.
Meciul dintre CSM București și CS Minaur Baia Mare va fi arbitrat de Alexandru Constantin (București) și László Gal (Harghita), observator FRH fiind desemnat gălățeanul A. Dima.

Programul etapei 16
• Miercuri, 5 februarie: CSM București – CS Minaur Baia Mare, ora 17.00, TVR 2
• Sâmbătă, 8 februarie: CSU Cluj-Napoca – AHCM Slobozia; CS Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea; CSM Slatina – HC Dunărea Brăila; CS Rapid București – HC Zalău
• Duminică, 9 februarie: SCM Craiova – SCM Gloria Buzău, ora 15.30, TVR 1; CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud stă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.