Octavian Cioltea – 70!

1
353

Octavian Cioltea este un om cu o notorietate în peisajul municipiului şi judeţului nostru, de numele căruia se leagă şi fenomenul FC Prietenia Baia Mare. Azi, nea Tavi sau Bunicu’, cum îi spun apropiaţii, împlineşte o frumoasă vârstă – 70 de ani pentru un om cu o bunătate specială.
Una dintre pasiunile vieţii pentru nea Tavi este clubul de old-boys, FC Prietenia, club de care-l leagă atâtea amintiri frumoase. Devotat total acestei grupări şi oamenilor care compun această familie, Tavi Cioltea se află la originea multor lucruri pozitive cu care ne-a obişnuit de-a lungul existenţei FC Prietenia. Organizarea unor evenimente de notorietate, precum meciurile de pe stadionul băimărean împotriva Generaţiei de Aur sau a Stelei ’86, sunt elemente de referinţă pentru Octavian Cioltea şi FC Prietenia. Şi exemplele ar putea continua, în portofoliul FC Prietenia existând şi alte acte de caritate, consemnate la vremea respectivă atât de presa maramureşeană, cât şi cea de la nivel naţional.
Acum, când omul Octavian Cioltea trece pragul într-o nouă etapă a vieţii, îi urăm multă sănătate, bucurii şi clipe minunate alături de familie şi familia FC Prietenia. La mulţi ani, Octavian Cioltea!

1 COMENTARIU

  1. La multi ani si multa sanatate la implinirea acestei varste frumoase.
    Draga Tavi,am admirat intotdeauna daruirea,perseverenta si pasiunea ce ati depus-o impreuna cu prietenul nostru comun,Jozsi(Geiger),in managementul acestei superbe si longevive echipe de fotbal
    ,,F.C PRIETENIA”
    SISI

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.