Peste 4.000 de locuri de muncă create în Tăuţii Măgherăuş în cinci ani!

0
305

Oraşul Tăuţii Măgherăuş prosperă de la un an la altul. Astfel, în ultimii ani, o serie de investitori români şi străini şi-au deschis afaceri pe raza administrativă a localităţii. Datorită acestui lucru, în localitate s-au creat mii de locuri de muncă, motiv pentru care tăuţenii plecaţi la muncă în străinătate sunt îndemnaţi să revină pe plaiurile natale.
Tăuţii Măgherăuş are şomaj zero, aşa că nu are loc de muncă doar cine nu vrea să muncească. Firmele care şi-au deschis afaceri în oraş sunt din domenii multiple: „În ultimii cinci ani, în orașul Tăuții Măgherăuș s-au creat peste 4.000 locuri de muncă bine plătite. Toate companiile asigură pe lângă un salariu motivant și alte facilități şi sunt motive temeinice să îi așteptăm înapoi acasă lîngă cei dragi pe toţi cei plecaţi dincolo la muncă, pentru că aici este locul lor. De asemenea, doresc să reamintesc că prin Aeroportul Internațional Maramureș se vor crea punți de legătură cu multe din destinațiile în care trăiesc acum cetăţenii noştri.
În jurul aeroportului și în zona industrială Bușag s-au construit fabrici care vă așteaptă cu oferte de muncă avantajoase. Dintre acestea amintim: Weidmuller Interface Romania (investitor german) – producție de echipamente electrice, Optibelt Power Transmition SRL (investitor german) – producția de curele de transmisie, ADISS (investitor român) – producție echipamente de tratare și epurare a apei, Delta Engineering (investitor belgian) – producție mașini automatizate pentru industria maselor plastice, SC STRABACH (investitor austiac) – producție mixturi asfaltice, SC Electrosistem (investitor român) – fabricare aparate de control și distribuție a electricității, SC Dru Relax (investitor român) – spa, wellness, piscine SC AutoLand (investitor român) – piese și accesorii pentru autovehicule, Electroparts (investitor italian) – aparaturi electrice și poduri rulante, EATON (investitor american și austriac) – producție aparatură electrică și prelucrări cu aparatură cu comandă numerică și nu în ultimul rând în partea de sud a aeroportului se construiește cea mai mare fabrică de avioane din Europa, cu capital american și austriac – SC Universal Alloy Corporation Europe.
De asemenea, am acordat gratuit tinerilor 120 parcele de teren pentru construirea de locuințe. Concesionăm terenuri în zona rezidențială a orașului, pentru construcția a 1.000 de locuințe. Avem multe oportunități în agricultură pentru a crea microferme vegetale și animale în bazinele râurilor Someș, Lăpuș, Nistru, Băița, Săsar, pentru a obține produse bio/eco. Sunt de asemenea oportunități de prelucrare pentru fructe de pădure și ciuperci din cele peste 12.000 ha cu vegetație forestieră. Cred că trebuie să fim împreună, uniți, pentru a realiza mai multe și mai bine în fiecare din comunitățile noastre. Acesta este motivul pe care noi îi aşteptăm pe toţi cei plecaţi acasă”, a spus Anton Ardelean, primarul din Tăuţii Măgherăuş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.