Băimărenii, aur și bronz la campionatul național

0
42

În capitală, în sala „Ioan Soter” s-a disputat, la finalul săptămânii trecute, Campionatul Național de probe combinate pentru seniori, tineret, U20, U18 și U16 la atletism. Finala CN a inclus probele de heptatlon (seniori, tineret, U20 și U18 – masculin), hexatlon (U16 – masculin) și pentatlon (seniori, tineret, U20, U18 și U16 – feminin).
Baia Mare a avut la aceste finale reprezentanți de la cluburile LPS și CSM. Cel mai bun rezultat l-a obținut Gheorghe Florinel Bledea (LPS Baia Mare), sportivul antrenat de Dana Dragoș cucerind medalia de aur în proba de heptatlon la U20. Băimăreanul a acumulat 4.409 puncte, devansând în clasamentul final sportivi de la LPS Oradea și LPS Târgu Mureș/CSM Craiova. În cadrul aceleiași probe, Răzvan Bainoczi (LPS Baia Mare) s-a clasat pe locul 8.
Adnana Matyus, componentă a clubului CSM (antrenor Terezia Pop), a concurat în proba de pentatlon junioare, și a obținut medalia de bronz cu un total de 2.778 puncte, primele două poziții revenind cluburilor LPS Câmpulung Muscel și Rapid București.
LPS Baia Mare a avut patru reprezentanți în proba de heptatlon Under 18, Răzvan-Ioan Nicoară (locul 4), Ștefan Hendrea-Filip (locul 7), Mihai Mihuț (locul 10) și Răzvan Mateșan (locul 11).
Două sportive au participat din partea CSM Baia Mare în proba de pentatlon Under 16, Alexia Vekony și Iza Mureșan, sportive care s-au clasat pe locurile 14 și 15.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.