21 – 23 februarie, ediția a XIV-a • „Nunta de la A la Z” – în Baia Mare Value Centre

0
104

– oferte inedite la cel mai mare târg de nunți din Maramureș –

Cea mai mare expoziție cu vânzare dedicată viitorilor miri va putea fi vizitată, în perioada 21-23 februarie 2020, la centrul comercial Baia Mare Value Centre. Este vorba despre cea de-a XIV-a ediție a evenimentului „Nunta de la A la Z”, organizat de Camera de Comerț și Industrie Maramureș.
Anul acesta, organizatorul evenimentului a hotărât să schimbe locația acestui târg de nunți, astfel că în parteneriat cu Baia Mare Value Centre, ediția din acest an a expoziției „Nunta de la A la Z” se va desfășura într-o nouă ambianță, ce va fi susținută de cei peste 35 de expozanți înscriși la acest târg.
O altă noutate constă în faptul că Liga Studenților „Pintea Viteazul” Baia Mare a devenit, din acest an, colaboratorul Camerei de Comerț și Industrie, în organizarea expoziției „Nunta de la A la Z”. Având în vedere că evenimentul este organizat în preajma sărbătorii tradiționale Dragobetele, studenții vor oficia căsătorii pentru o zi.
Aproximativ 100 mp din cadrul expoziției „Nunta de la A la Z” vor fi alocați rochiilor de mireasă. Viitorii miri vor mai găsi la standurile „Nunta de la A la Z” bijuterii și accesorii vestimentare, invitații de nuntă și botez, mărturii, decorațiuni pentru masa mirilor, aranjamente florale, decor evenimente, restaurante, torturi și prăjituri, servicii foto-video-audio, consultanță evenimente, pachete turistice, prosecco van etc. De asemenea, organizatorii vor pregăti pentru vizitatori și un program artistic.

Înscrierile continuă

Firmele cu profil, interesate să participe la expoziția cu vânzare „Nunta de la A la Z”, se mai pot înscrie la Camera de Comerț și Industrie Maramureș, Baia Mare, B-dul Unirii nr. 16, tel. 0262221510, e-mail cci_mm@ccimm.ro.
Expozanții pot beneficia de un pachet de reduceri care ajunge până la 40% din costul de închiriere al standului, astfel:
• 10% reducere – pentru calitatea de membru al CCI MM
• 10% reducere – pentru calitatea de producător
• 10% reducere – pentru stand neamenajat
• 10% reducere – pentru suprafețe mai mari de 30 mp.
Mai multe detalii despre profilul expozanților și programul artistic puteți afla accesând pagina de Facebook – fb.me/NuntaAZ.
Expoziția „Nunta de la A la Z” va fi deschisă publicului în perioada 21-23 februarie, între orele 10–21, la Baia Mare Value Centre, B-dul București nr. 53. Intrarea este liberă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.