În Baia Mare • Prinsă în flagrant în timp ce vindea substanțe interzise

0
70

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT Maramureș au depistat în flagrant o femeie, în vârstă de 33 de ani, în timp ce vindea substanțe interzise unui bărbat.
Luni, 17 februarie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș și procurorii DIICOT au organizat și realizat o acțiune de destructurare a unei rețele infracționale, specializată pe comercializarea de substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive.
Astfel, a fost prinsă în flagrant o femeie, în timp ce oferea spre vânzare unui bărbat mai multe plicuri cu substanțe interzise. În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activității infracționale a persoanei în cauză și a unui bărbat bănuit că face parte din rețeaua infracțională, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința acestora.
În urma percheziției, au fost găsite și ridicate aproape 200 de plicuri ce conțineau substanțe interzise, telefoane mobile și o sumă de bani bănuită a proveni din activități infracționale.
Față de femeia în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Marți a fost prezentată Tribunalului Maramureș, care a dispus măsura arestului la domiciliu.
În baza probatoriului administrat de polițiști, procurorul DIICOT a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului care a achiziționat plicurile de la femeie.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.