Maramureş – Bistriţa-Năsăud, la barajul de promovare în Liga a III-a

0
108

Ieri, la sediul Federaţiei Române de Fotbal s-a desfăşurat tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a, sezonul 2020-2021. La acest baraj participă campioanele celor 41 de judeţe şi a municipiului Bucureşti, 21 dintre ele urmând să promoveze în eşalonul terţ.
Campioana Maramureşului va avea parte de un adversar mai mult decât accesibil, urmând să întâlnească campioana din judeţul Bistriţa-Năsăud. Prima manşă se va disputa în Maramureş în 13 iunie, de la ora 18.00, iar returul este programat în 20 iunie, ora 17.30. Actualmente, pe primul loc în Seria Nord se află CSM Sighetu Marmaţiei, iar Seria Sud este condusă de Progresul Şomcuta Mare. Şi campionatul din Bistriţa-Năsăud este compus tot din două serii, Seria Nord o are momentan în fotoliul de lider pe gruparea CS Silvicultorul Maieru, iar în Seria Sud prima poziţie este ocupată de CS Progresul Năsăud.
În Regiunea 2, din care face parte judeţul Maramureş, vor mai exista două confruntări: Sălaj – Bihor şi Cluj – Satu Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.