Condamnat pentru furt calificat, depus în penitenciar

0
23

Miercuri, 19 februarie, polițiștii din Leordina au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Vișeu de Sus.
A fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din Poienile de Sub Munte, condamnat la 3 ani și o lună închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Tânărul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Cercetat pentru braconaj cinegetic

Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul IPJ Maramureș au întocmit dosar penal și cercetează un bărbat, din Bozânta Mică, bănuit de comiterea infracțiunii de braconaj cinegetic.
Verificările efectuate au relevat că bărbatul, care conducea un autoturism, ar fi acroșat, miercuri, 19 februarie, un exemplar de interes cinegetic, din specia căprior, pe care l-a transportat la domiciliul său, unde l-a prelucrat.
De asemenea, s-a stabilit că acesta nu este membru al unei asociații de vânătoare și nici deți­nător legal de arme și muniții de vânătoare.
Probele biologice au fost înaintate D.S.V. Maramureș în vederea efectuării unei examinări medico-veterinare de specialitate.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.