Persoană dispărută de…13 ani!

0
79

Polițiștii maramureșeni continuă activitățile de căutare și găsire a unei tinere, din Vișeu de Sus, reclamată dispărută în urmă cu 13 ani. Recent, prin îmbătrânirea facială computerizată, a fost realizat portretul acesteia, corespunzător vârstei de 22 de ani.
Marincat Bianca Ramona a dispărut în 01.06.2006, de pe strada Peștilor din Vișeu de Sus, la vârsta de 8 ani, și de atunci nu a fost găsită.
La solicitarea Biroului Urmăriri din cadrul IPJ Maramureș, specialiștii criminaliști au realizat portretul fetei dispărute prin îmbătrânirea facială computerizată, corespunzător vârstei de 22 ani.
Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, constituție atletică, ochi albaștri, păr șaten.
Persoanele care pot oferi detalii despre minoră sunt rugate să sune la 112, 0262207766 – Biroul Urmăriri sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.


În Coltău
Doi tineri sunt bănuiți de furt

Activitățile specifice de cercetare și investigare efectuate de polițiștii din Coltău cu privire la un furt au dus la identificarea a doi tineri din localitate, bănuiți de comiterea faptei.
În fapt, furtul s-a comis în cursul unei nopți de la finalul anului trecut. Primele verificări ale polițiștilor au relevat că persoane necunoscute au pătruns prin efracție în curtea unui imobil unde funcționează un atelier auto, de unde au sustras mai multe componente și piese auto. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 6.500 lei.
Imediat de la sesizarea faptei, polițiștii au întocmit dosar penal și în cadrul activităților desfășurate au găsit și restituit proprietarului aproximativ 90% din bunurile sustrase.
În urma extinderii cercetărilor, luni, 24 februarie, au fost identificați cei doi tineri, din localitate, bănuiți de comiterea faptei.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii lor activități infracționale, urmând a fi dispuse măsuri legale.

În Botiza
O sălăjancă a sustras 100 de euro dintr-o locuință

Luni după-amiază, polițiștii din Botiza au fost sesizați cu privire la comiterea unui furt din locuință.
Victima a declarat că și-a dat seama că îi lipsesc 100 de euro din locuință, iar principalul suspect ar fi o persoană necunoscută, pe care a lăsat-o pentru câteva clipe nesupravegheată în cameră.
În urma investigațiilor, polițiștii au identificat pe raza comunei Strâmtura o sălăjeancă bănuită de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.