La Interlitratour 2020 – Bruxelles • În umbra lui Shakespeare, de Walter Ubelhart

0
197

În cadrul celei de-a 14-a ediții a Festivalului Interlitratour, Arthis, Euro-Mara Events și Arthis Artists au organizat o întâlnire literară cu scriitorul băimărean Walter Ubelhart, care a prezentat romanul „În umbra lui Shakespeare” și trailerul filmului „Alchimistul”, realizat după acest roman.
Evenimentul s-a bucurat de prezența E.S. Andreea Păstârnac, ambasadorul României în Regatul Belgiei, şi de un public numeros, interesat de subiectul original al romanului, care a participat în mod interactiv la prezentarea și descoperirea personajului principal al cărții, Johannes Banfi Hunyades.

„To be or not to be? that is the question”

Celebra întrebare a lui Shakespeare ne revine în minte de multe ori în viață…, iar pentru unii dintre noi ea este o sursă de inspirație, atât de profundă încât sunt în stare să meargă pe cărări nebănuite pentru a afla răspunsuri despre personaje istorice de mult uitate de vreme…
Scriitorul Walter Ubelhart ne-a dezvăluit povestea romanului istoric din Transilvania: În umbra lui Shakespeare.
A fost o seară culturală inedită, în care scriitorul s-a apropiat de viitorii cititori de la Bruxelles, stârnind curiozități și mai mari despre „culoarele timpului”, reușind să transforme o dezbatere într-un dialog fascinant.
Mulțumim Walter Ubelhart și Ubelhart Coralia-Monica pentru că ați fost alături de noi aici la Arthis, Casa de Cultură Belgo-Română-Bruxelles. A fost o seară minunată care se înscrie în ciclul evenimentelor de excepție propuse de Arthis și partenerii săi Euro-Mara Events și Arthis Artists, în cadrul celebrării a 25 de ani de activitate în favoarea promovării culturii și limbii române.
Doris UGLAR,
Bruxelles, februarie 2020

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.