Atelier dedicat părinților de adolescenți și preadolescenți

0
26

După succesul primului atelier pentru adolescenți și părinții lor, derulat la începutul lunii februarie, lucrătorul de tineret al Asociației DEIS Diana Sabo propune o nouă întâlnire. De data aceasta, atelierul este dedicat părinților de adolescenți și preadolescenți.

• atmosferă în care poți discuta sincer

„Când adolescența intră în relația ta cu copilul tău, lucrurile pot foarte ușor să meargă… foarte prost. E ca și cum comunicarea dintre voi are noi reguli și se schimbă în fiecare zi. Și odată cu ele, se schimbă și nevoile de ambele părți. Dacă simți nevoia să vorbești deschis despre asta și să găsești soluții împreună cu oameni care trec prin experiențe similare, te invităm la atelierul pentru părinți «Eu și adolescentul din casă», facilitat de Diana Sabo. Vom crea împreună o atmosferă în care să te simți în siguranță, în care să poți discuta sincer despre nevoile tale în rolul de părinte și despre posibile soluții”, anunță Asociația DEIS, organizator al evenimentului. Evenimentul are loc astăzi, vineri, 28 februarie, de la ora 18, la localul Reverie – Elixir Maison din Baia Mare. Donația recomandată pentru participarea la eveniment este de 50 de lei/părinte. Aceasta include un ceai din partea organizatorilor. Banii strânși din donații vor susține activitățile oferite de Asociația DEIS tinerilor.

• detalii despre Diana Sabo

Diana Sabo este președinta Asociației DEIS din Baia Mare, vicepreședintele FONT – Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș, lucrător de tineret și formator. Are o experiență de peste 15 ani în lucrul cu tinerii, a contribuit semnificativ la promovarea meseriei de lucrător de tineret și a făcut parte din echipa de coordonare a programului Baia Mare – Capitala Tineretului din România 2018-2019. De curând, a primit Premiul de Excelență al Municipiului Baia Mare, în domeniul Tineret. Diana crede în potențialul neexploatat al tinerilor și mizează pe puterea educației și a lucrului de calitate cu tinerii în deschiderea de noi perspective pentru ei. Punctul său forte este consilierea tinerilor și sprijinirea lor pentru a-și gestiona emoțiile, identifica potențialul și a găsi metode de a-l exploata. Pentru întrebări sau detalii, cei interesați pot lăsa un mesaj privat pe pagina de Facebook a Asociației DEIS sau să trimită un e-mail la contact@deis.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.