Ştiinţa Explorări, în play-out

0
54

Prima fază a sezonului regulat a Diviziei A1 la volei masculin s-a încheiat la finalul săptămânii trecute, şi după cum se ştia de multă vreme Ştiinţa Explorări Baia Mare va activa în Play-Out în faza următoare, ocupând locul 8.
Doar patru echipe vor evolua în această fază, ordinea fiind în funcţie de locul ocupat la finalul celor 18 etape ale sezonului regulat. Universitatea Cluj-Napoca va merge la drum cu un total de 22 puncte, Ştiinţa Explorări Baia Mare a acumulat 14 puncte, iar CSM Câmpia Turzii şi CSU UV Timişoara au strâns acelaşi număr de puncte – 4.
În prima etapă a Play-Out-ului, Ştiinţa Explorări va juca sâmbătă, 7 martie, pe teren propriu, cu CSM Câmpia Turzii, iar în celălalt meci al acestei faze Universitatea Cluj să întâlnească pe CSU Timişoara. În continuare, băimărenii vor juca pe 14 martie la „U” Cluj, în 21 martie acasă cu Timişoara, în 28 martie va debuta returul cu etapă la Câmpia Turzii, apoi acasă, în 4 aprilie, cu „U” Cluj, şi în ultimul meci al sezonului, cel din 11 aprilie, Ştiinţa Explorări să se deplaseze la Timişoara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.