Reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiuni rutiere

0
23

Un bărbat, de 55 de ani, din Băiţa, a fost depistat de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării în bazele de date s-a constatat că acesta figurează cu permisul de conducere „reținut”.
Întrucât bărbatul nu se află la prima abatere, în luna ianuarie el fiind depistat de poliţişti cu o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat şi cu autorizația de circulație provizorie expirată, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore.
În continuare acesta va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acţiuni pentru siguranţa circulaţiei

Miercuri, 4 martie, în Ulmeni, Moisei, Cerneşti, Copalnic-Mănăştur şi Coltău, poliţiştii au acţionat pe drumurile publice pentru a preveni implicarea participanţilor la trafic în evenimente rutiere.
Au fost verificate aproape 90 de autovehicule şi s-au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.745 lei.
Totodată, poliţiştii au ridicat 3 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru neacordarea priorităţii de trecere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.