În Curtuiușu Mare, un tânăr a amenințat că se sinucide

0
70

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș informează că, un tânăr, revenit recent din Italia, din localitatea Curtuiușu Mare, comuna Valea Chioarului, a avut neînțelegeri cu familia pentru că a fost trimis să locuiască în podul casei.
Tânărul nu era izolat la domiciliu, nu a revenit în țară din zone aflate în carantină sau din zona galbenă. Este asimp­tomatic, dar datorită faptului că, în familie există un bolnav cronic, aceștia au decis să îl izoleze. Tânărul, aflat în stare de ebrietate s-a certat cu membrii familiei, iar ulterior a mers în podul casei, de unde a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care anunța că se sinucide. Acest mesaj a fost văzut de prietena tânărului care a sunat familia. Părinții tânărului au apelat 112, iar la domiciliul familiei s-a deplasat echipa de intervenție medicală și un echipaj de la poliție.
A fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare. Tânărul, aflat într-o stare avansată de ebrietate, a fost consultat de către medicul infecționist și nu prezenta simptomatologie specifică Coronavirusului. De asemenea, a fost consultat și de către un medic psihiatru, care a decis rămânerea sub supraveghere și internarea lui în spital.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.