Oglinzile Nordului

0
88

MITROPOLIA MOLDOVEI ȘI BUCOVINEI
ARHIEPISCOPIA SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR
SUCEAVA

DOMNIEI SALE, DOMNULUI GHEORGHE PÂRJA
MUNICIPIUL BAIA MARE

DOMNIA VOASTRĂ,
Vă aducem alese mulțumiri pentru volumul intitulat „Oglinzile Nordului – Din dreapta Tisei, la Cernăuți” pe care ați avut bunăvoința de a Ni-l trimite. Exprimăm aprecierea Noastră pentru deosebita preocupare a Domniei Voastre pentru cele ale credinței noastre strămoșești.
Rugăm pe Bunul Dumnezeu să Vă dăruiască puterea de a continua această deosebită activitate, să Vă hărăzească ani mulți cu sănătate și toate cele de folos slujirii aproapelui și Bisericii noastre Dreptmăritoare.

Arhierească binecuvântare,
PIMEN
ARHIEPISCOP AL SUCEVEI ȘI RĂDĂUȚILOR

 

Volumul „Oglinzile Nordului”, apărut prin grija Bibliotecii Județene „Petre Dulfu” din Baia Mare, 2019 (director Teodor Ardelean), l-am scris în aproape trei decenii urmărind cu atenție evenimentele petrecute în Maramureșul din dreapta Tisei și în Bucovina de Nord, în special în Cernăuți. Am fost prezent în multe rânduri în aceste locuri cu români, mi-am făcut prieteni de nădejde de la care am aflat starea de fapt, care a devenit istorie recentă. Anul trecut, volumul a fost lansat la Consulatul român din Solotvino. Drumul ei continuă. Așa a ajuns și la Arhiepiscopia Sucevei de unde am primit acest mesaj îmbucurător. Nu uit a spune că aproape toate textele din această carte au apărut, inițial, în cotidianul „Graiul Maramureșului”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.