Program pentru profesori

0
48

Romanian Business Leaders a dezvoltat un nou program pentru profesori prin care aceștia să își susțină elevii să aducă gândirea antreprenorială în liceul sau comunitatea lor – „Vreau să fiu Antreprenor” (VSFA).
“Prin VSFA, ne propunem să aducem gândirea și acțiunea antreprenorială la cât mai mulți tineri din România. Mergem prin orașe și sate unde ducem antreprenori care să îi informeze pe tineri cu privire la ce înseamnă antreprenoriatul, să îi inspire să acționeze și poate chiar să devină mentori sau modele pentru ei. Scopul pentru care facem asta este să creștem numărul de antreprenori în România, dar nu numai atât. Vrem să îi încurajăm pe tineri să ia atitudine și să devină mai autonomi și responsabili”, anunță echipa VSFA.
Ce trebuie să facă un profesor susținător în cadrul acestui program: să identifice 4-5 tineri liceeni sau studenți care au timpul și nivelul de responsabilitate necesar pentru a organiza un eveniment “Vreau să fiu Antreprenor”; să îi sprijine în rezervarea unei săli unde să se țină evenimentul; să îi sprijine cu diseminarea mesajului către ceilalți elevi/profesori din școală cu privire la evenimentul VSFA ce va avea loc; să îi pună în contact cu antreprenori locali, alte organizații unde tinerii pot promova evenimentul și alte organizații care pot sprijini (media, sponsori locali sau fotograf). Detalii se pot afla de la adresa de email alin.apostu@rbls.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.