Instrumente de comunicare la distanţă

0
84

În contextul limitării răspândirii infecției cu coronavirus (COVID-19), Inspectoratul General pentru Imigrări reamintește cetățenilor instrumentele de comunicare la distanță și recomandă utilizarea acestora în interacțiunea cu instituția, pentru a evita aglomerarea de persoane în zona activităților de relații cu publicul.
Astfel, pentru depunerea documentelor în vederea reglementării dreptului de ședere a cetățenilor străini în țara noastră, obținerea avizelor de angajare sau detașare, dar și alte operațiuni, Inspectoratul General pentru Imigrări recomandă interacțiunea la distanță prin utilizarea serviciul electronic din aplicaţia portaligi.mai.gov.ro, pentru a evita aglomerarea de persoane în zona activităților de relații cu publicul.
Aplicația poate fi accesată la următorului link: https://portaligi.mai.gov.ro/portaligi/
Pentru informații cu caracter general sau situații speciale, la nivel central este pus la dispoziția cetățenilor numărul de telefon 021.410.99.40, iar la nivel teritorial datele sunt disponibile în secțiunea Contact a site-ului, accesând următorul link: http://igi.mai. gov.ro/ro/node/contact
• Accesul persoanelor în zona de relații cu publicul se va face în baza documentelor justificative și în limita ghișeelor disponibile.
• Au fost suspendate vizitele în cadrul centrelor aflate în administrarea instituției și au fost stabilite mai multe măsuri de prevenire în scopul asigurării protecției persoanelor cazate.
• Activitățile de audiență, atât la nivelul aparatului central, cât și la sediile structurilor teritoriale de imigrări, au fost suspendate până la data de 31 martie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.