Vineri, în Baia Mare • Conducerea județului s-a autoizolat în Palatul Administrativ

0
180

Pentru a elimina orice fel de risc pentru cei care au intrat în contact direct sau indirect cu secretarul de stat și președinte al PNL Maramureș, Ionel Bogdan, conducerea județului, șeful Inspectoratului Județean de Poliție, directorul DSP Maramureș, angajați ai Instituției Prefectului și ai Consiliului Județean, care activează în Corpul A, au rămas, ieri, 13 martie, la orele amiezii, în izolare, în clădire, până la confirmarea primei probe pentru coronavirus transmisă în cazul lui Ionel Bogdan.

Luni, 9 martie, Ionel Bogdan a participat la ședința Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal, în apropierea senatorului PNL care a fost depistat pozitiv cu coronavirus, vineri, 13 martie.
Joi, 12 martie, la ora 18, Ionel Bogdan a participat, în Palatul Administrativ din Baia Mare, la învestirea în funcție a noului subprefect al județului Maramureș, Oana Oșanu. Acesta a intrat în contact cu mai multe persoane prezente la ceremonie, iar vineri, 13 martie, a anunțat că se autoizolează la domiciliu.
Deoarece prefectul și subprefectul de Maramureș au fost prezenți la serviciu, vineri, 13 martie, intrând în contact direct cu Ionel Bogdan, situație care se aplică și șefului DSP Maramureș, Rareș Pop, iar ulterior au avut discuții cu președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, întregul Corp A al Palatului Administrativ a intrat în izolare. Este vorba despre președintele CJ Maramureș, prefectul și subprefectul de Maramureș, șeful Poliției Județului, șeful DSP Maramureș, dar și angajați ai celor două instituții care își desfășoară activitatea în Corpul A.
În ceea ce privește Corpul B al Palatului Administrativ, acesta a fost evacuat, urmând să se treacă la dezinfectarea completă a clădirii.
Pentru eliminarea oricărui risc infecto-contagios, toți cei care s-au aflat vineri, 13 martie, în Corpul A au rămas izolați în incinta clădirii până la sosirea primelor rezultate în cazul lui Ionel Bogdan.
Totodată, s-a făcut un apel ca toți cei care au participat joi, 12 martie, la ceremonia de învestire a subprefectului să se autoizoleze la domiciliu până la noi rezultate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.