Activități suspendate la baze sportive ale CSN „Lascăr Pană”

0
49

Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană”, în administrarea căruia se află mai multe baze sportive din Baia Mare, a decis suspendarea activității la aceste baze municipale ca urmare a epidemiei de coronavirus. Prin urmare, conducerea CSN „Lascăr Pană” a decis interzicerea accesului în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”, în stadionul de rugby „Arena Zimbrilor”, în bazinul de înot „Gheorghe Demeca”, precum și în sala de judo.
„Având în vedere măsurile preventive extraordinare dispuse de Guvernul României pentru combaterea epidemiei de coronavirus, precum și ale Hotărârii nr. 9/06.03.2020, ale Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor infecto-contagioase pe teritoriul României, începând cu data de 14.03.2020 stadionul de rugby „Arena Zimbrilor”, bazinul olimpic „Gheorghe Demeca” și sala de judo și-au suspendat activitatea până la noi reglementări. Aceeași decizie a fost luată și în privința sălii polivalente „Lascăr Pană”, se arată în comunicatul remis de Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană”.
„Am luat această decizie ca o măsură de protecție și de prevenire a răspândirii virusului. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim multă sănătate și răbdare. Feriți-vă atât pe voi, cât și pe copiii dumneavoastră de pericol, cu cât mai multă atenție”, a precizat Sorin Andrei, directorul Complexului Sportiv Național „Lascăr Pană”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.