Antrenamente sistate la fotbal

0
57

Cele două reprezentante ale Maramureșului în eșalonul trei de fotbal, ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur Baia Mare, care se află în luptă directă pentru promovarea în Liga 2, și-au oprit și ele activitatea până la noi decizii din partea forului organizator, FRF, și a UEFA.
Mai multe precizări în acest sens vor fi cunoscute în aceste zile, când UEFA va avea o videoconferință cu președinții de federații, ocazie cu care se va da o decizie în ceea ce privește activitatea fotbalului la nivel european. Deja există multe supoziții, se vehiculează inclusiv amânarea turneului final al Campionatului European de anul acesta, lansându-se ideea că acesta se va desfășura abia în vara anului viitor. De asemenea, există zvonuri legate și de continuarea sezonului în România, unii specialiști speculând ba că acesta va fi înghețat la nivelul tuturor eșaloanelor sau că există posibilitatea ca FRF să desemneze campioana Ligii 1 cu clasamentul actual, iar la nivelul eșaloanelor inferioare echipele de pe prima poziție să promoveze într-un eșalon superior. Deo­camdată sunt simple speculații, însă e greu de crezut că FRF va lua o asemenea decizie și după să ne trezim că multe echipe sunt dezavantajate din acest punct de vedere, existând un risc foarte mare ca multe dintre formații să dispară.
Reamintim că ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur Baia Mare ocupă primele două poziții în Liga 3, Seria a V-a și ar fi trebuit ca la finalul săptămânii trecute să se întâlnească în meci direct, pe terenul primei clasate. Cele două echipe maramureșene sunt despărțite în clasament de două puncte.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.