Se suspendă activitatea cu publicul a unor structuri de specialitate din cadrul DGASPC Maramureș

0
31

În contextul răspândirii infecției cu Coronavirus (COVID-19) și al riscului de contaminare a cetățenilor ce intră în relații cu personalul din aparatul de specialitate și din centrele rezidențiale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, președintele Consiliului Județean Maramureș a dispus suspendarea activității cu publicul a unor structuri de specialitate din cadrul DGASPC Maramureș.
Se suspendă activitatea cu publicul a Comisiei Județene de Protecție a Copilului și a Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu Handicap, precum și a Serviciilor de Evaluare Complexă implicate în activitatea celor două comisii.
Dosarele persoanelor programate pentru reevaluare, a căror valabilitate a certificatelor de încadrare în grad de handicap expiră, vor fi examinate pe baza documentelor solicitate și transmise, prelungindu-se valabilitatea acestora cu 3-6 luni, dacă se apreciază că ulterior prezența acestora în fața comisiei este necesară.
În această perioadă, activitatea de relații cu publicul a DGASPC Maramureș și audiențele pentru cetățeni se vor desfășura on-line sau prin telefon/fax și corespondență poștală. Astfel, în sprijinul persoanelor care au nevoie de informații, solicitările se pot transmite la adresa de e-mail office@dgaspcmm.ro, la telefon 0262-228.999, fax 0262-228.322 (Protecția Copilului) și telefon/fax 0262-217.009 (Protecția Persoanei Adulte cu Dizabilități), dar și prin intermediul secțiunii dedicate datelor de Contact de pe pagina de internet www.dgaspcmm.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.