Activitatea de revizuire medicală a pensionarilor, suspendată

0
66

Din motive de siguranță medicală, legate de prevenirea răspândirii şi infectării cu COVID-19, Casa Județeană de Pensii Maramureș anunță că activitatea de revizuire medicală a pensionarilor de invaliditate a fost suspendată din 17 martie.
În funcție de evoluția situației, vor fi anunțate alte decizii. Pensionarii de invaliditate își vor primi drepturile cuvenite, după cum dau asigurări oficialii Casei Județene de Pensii Maramureș.
″Măsura are în vedere intrarea în vigoare a Hotărârii nr. 6/09.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind măsurile suplimentare de combatere a noului Coronavirus, Ordinul Ministrului Muncii și Protecției Sociale nr.592/11.03.2020, precum și faptul că în spitale s-a instaurat carantina, iar pensionarii de invaliditate care trebuie expertizați nu pot beneficia de analize medicale și investigații necesare evaluării medicale. Asigurăm toți pensionarii de invaliditate că plata drepturilor de pensie va fi continuată în toată perioada în care revizuirea medicală este suspendată″, a declarat directorul executiv al Casei Județene de Pensii Maramureș, Lucica Pop. Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0262-227.448, int. 127,138 sau 139 sau 0262-227.433.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.