Îndemn la „Liturghie după Liturghie” al Preasfințitului Părinte IUSTIN, Episcopul Maramureșului și Sătmarului

0
93

Iubiți părinți și păstori de suflete,

În această perioadă grea și greu de traversat de către mulți credincioși, noi, slujitorii lui Dumnezeu, suntem chemați să dăm dovadă de măsură în toate și să arătăm care este calea de urmat.
În consecință, pe lângă Liturghia Euharistică pe care o săvârșim în duminici și sărbători și rugăciunile pe care le înălțăm pentru popor, în restul zilelor săptămânii să facem mai multă filantropie creștină. Astfel, vom săvârși „Liturghia după Liturghie” sau vom împlini deviza „nici o Liturghie fără Filantropie”, cum spune Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.
Drept urmare, vă îndemnăm, ca la nivelul fiecărei parohii pe care o păstoriți, să alcătuiți echipe de voluntari creștini, în special tineri, care să vină în întâmpinarea celor izolați la domiciliu datorită situației prin care trecem sau izolați din cauza bătrânețelor, oferindu-vă să le faceți cumpărăturile necesare: alimente, medicamente și produse igienico-sanitare, pe care să le primească acasă ca un dar al dragostei creștine și în semn de solidaritate al întregii comunități.
Făcând astfel, veți deveni îngeri salvatori trimiși de Dumnezeu să-i ajute să treacă prin această perioadă grea, uneori la marginea graniței dintre viață și moarte.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.