Se interzice aparținătorilor să aducă alimente bolnavilor în spital!

0
77

În actualul context epidemiologic, generat de infecția cu COVD-19 în rândul populației, conducerea Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare interzice pe toată perioada internării, ca aparținătorii să aducă pacienților internați alimente. Este permis ca aceștia să aducă bolnavilor doar obiecte de uz personal. Pachetele se vor lăsa la poarta principală de acces în spital, la reprezentanții serviciului de pază.
Pacienții cu boli cronice, care au medicamente pe bază de rețetă de la medicul de familie, au obligația de a-și lua cu ei medicamentele, în vederea urmării tratamentului pe durata spitalizării.
Având în vedere că vizitele pe secțiile spitalului sunt interzise, în caz de nevoie, personalul medical va lua legătura cu familia telefonic, iar date despre starea de sănătate a pacienților vor putea fi oferite doar aparținătorilor nominalizați de către pacient, sunând la numărul de telefon 0262 205 100/129 (centrala telefonică a spitalului) și solicitând legătura către secția în care pacientul se află internat.
Toate aceste măsuri sunt luate pentru siguranța populației, a pacienților și a personalului medical al unității sanitare. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.