FRH a prelungit perioada de sistare a competiţiilor

0
24

Federaţia Română de Handbal a anunţat prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul său, prelungirea perioadei de sistare a competiţiilor de handbal din România până la ieşirea din starea de urgenţă, precum şi faptul că analizează scenarii posibile pentru a putea finaliza sezonul competiţional 2019-2020.
În urma prelungirii perioadei de sistare a competiţiilor, FRH a amânat Final Four-ul Cupei României Fan Courier – masculin, programat iniţial pentru perioada 4-5 aprilie 2020, precum şi Turneul final de Junioare 1, din 8-12 aprilie, pentru date ce vor fi stabilite ulterior, pe măsură ce detalii legate de situaţia curentă se vor modifica.
FRH a mai decis şi ”amânarea Adunării Generale Ordinare din 10 aprilie 2020, pentru o dată ulterioară, la care prezenţa într-un spaţiu închis a unui număr minim de 200 de persoane va fi din nou posibilă; amânarea Final Four-ului Cupei României Fan Courier – feminin (24-25 aprilie 2020) pentru o dată momentan nestabilită”.
”FRH se află într-un proces continuu de analizare a scenariilor posibile pentru a putea finaliza sezonul competiţional 2019-2020, cu toate competiţiile organizate sub egida sa. În acest sens şi indiferent de scenariul care va putea fi aplicat, activitatea competiţională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate”, se mai arată în comunicat.
Federaţia Română de Handbal doreşte să asigure membrii afiliaţi din România că ”toate deciziile vor fi luate în spiritul protejării sportivilor, cluburilor, loturilor naţionale, precum şi reducerii pe cât de mult posibil a daunelor provocate de această situaţie specială”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.