Invitație la plimbări virtuale la Artă

0
17

Iubitorii de frumos care doresc să se plimbe prin sălile expoziționale ale Muzeului Județean de Artă “Centrul Artistic Baia Mare” au ocazia să facă acest lucru în mod virtual. Oficialii instituției pun la dispoziția publicului adrese de internet unde se pot admira lucrările de artă.
″În această perioadă publicul va putea urmări online prezența publică a instituției noastre în mediul virtual, acolo unde Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» va continua să comunice – cu dumneavoastră – publicul! – utilizând următoarele adrese: pagina web: https://www.muzartbm.ro/; pagina blog: http://muzeul deartabaiamare.wordpress.com; rețeaua de socializare facebook: https://www.facebook.com/MJACABM/; rețeaua youtube: https://www.youtube.com/user/ Muzeul DeArta BM?reload =9″, după cum a precizat referent de specialitate în cadrul muzeului, Oana Enășel.
Deși instituția este închisă temporar pentru public, angajații lucrează la proiectele pe care doresc să le pună în practică. ″Activitatea personalului va continua conform programului obișnuit de lucru. Urmărim reconfigurări parțiale și (deocamdată) temporare ale unor priorități de obiective și sarcini, în sensul sporirii timpului și mijloacelor de muncă alocate unor activități individuale de cercetare–documentare, respectiv în sfera operațiunilor specifice reevaluării patrimoniului muzeal deți­nut. Anunțăm public că, cel puțin deocamdată, men­ținem pe mai departe activ și funcțional planul expozițional pe anul 2020: echipele curatoriale își continuă activitățile planificate în elaborarea/organizarea expozițiilor propuse, iar dacă contextul viitor o va cere, preconizăm prezentarea online, în absența publicului, a noilor expoziții în modalități tehnice și formate pe care suntem pe cale să le elaborăm, și care vor fi comunicate public în timp util, la vremea potrivită″, a mai spus Oana Enășel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.