Președintele CJ Maramureș susține închiderea mall-urilor

0
58

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, susține demersul Organizației Patronale a Retairelilor din România, care cer închiderea imediată a centrelor comerciale de tip mall din întreaga țară, cu excepția magazinelor alimentare și a farmaciilor.
„În acest context, cer public Prefectului Județului Maramureș, închiderea zonelor non-alimentare și neesențiale ale centrelor comerciale din Maramureș, concomitent cu demararea unor solicitări ferme către Guvernul României pentru a obține compensații financiare și stimulente economice pentru agenții comerciali afectați direct de această măsură”.
Totodată, liderul județean a mai cerut: suspendarea până la finalul anului a plății creditelor bancare și a dobânzilor aferente, pentru firme și populație, amânarea plății CAS și CASS pentru firmele din domeniile de activitate afectate, scutirea, amânarea, prorogarea sau reeșalonarea plății taxelor și impozitelor aferente perioadei fără activitate, plata urgentă a restanțelor la plata indemnizațiilor pentru concediile medicale, precum și a restanțelor la rambursările de TVA. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.