Săpânța • Cetățean ucrainean depistat cu 2.000 pachete cu țigări

0
19

Polițiștii de frontieră din Sarasău au descoperit, în imediata apropiere a frontierei de stat, pe direcția localității Săpânța, un bărbat, iar lângă acesta erau trei colete voluminoase.
Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că, bărbatul este cetățean ucrainean, are 26 de ani, iar baxurile conțin țigări de proveniență ucraineană, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acestuia împreună cu coletele cu țigări la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 2.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 23.400 lei.
În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar țigările au fost confiscate.
Verificările sunt continuate sub directa supraveghere a procurorului de caz urmând ca la final să fie luate măsurile legale.

Borșa • Femeie depistată cu țigări de contrabandă

Polițiștii de ordine publică din Borșa au depistat joi, 19 martie, o femeie care avea într-o geantă mai multe pachete de țigări, de provenință ucraineană.
Polițiștii au stabilit că cele 152 pachete cu țigări erau netimbrate, provenite din contrabandă. Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar femeia, de 49 de ani, este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.