Acces restricţionat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare

0
35

Accesul în spital se poate realiza doar prin cele două puncte de triaj: intrarea principală a spitalului, după ora 7,00 – pentru bolnavii care vor dori să acceseze serviciile Ambulatoriului Integrat şi/sau Laboratoarelor (explorări funcţionale, analize medicale, radiologie etc.) şi Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului – pentru cazurile care constituie urgenţă, dar şi pacienţii programaţi pentru internare de zi.
Triajul epidemiologic este realizat pentru siguranţa populaţiei, a celorlalţi pacienţi şi a personalului medical. Păstrarea unei distanţe faţă de alte persoane trebuie respectată, pentru a evita riscul transmiterii infecţiilor.
Spitalul Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare lucrează intens şi ia toate măsurile necesare pentru a proteja atât pacienţii, cât şi personalul medical, în actualul context epidemiologic. Astfel, pentru a preveni şi combate răspândirea infecţiei cu COVID-19, este necesar să se efetueze triajul epidemiologic atât la intrarea în spital, cât şi la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.