Eliza Buceschi şi Bianca Bazaliu au semnat cu Minaur?

0
127

Zvonurile şi anumite canale de ştiri sportive dau ca sigur transferurile lui Eliza Buceschi şi Bianca Bazaliu la secţia feminină de handbal a CS Minaur Baia Mare, jucătoare care se vor alătura lotului coordonat de Costică Buceschi din sezonul viitor.
Oficial încă nu am aflat nimic, cert este că în această perioadă echipele de prim eşalon îşi încropesc loturile pentru stagiunea 2020-2021, chiar dacă actualul sezon şi-a întrerupt activitatea din cauza COVID-19. Nu ştim cât de reale sunt cele două nume, Eliza Buceschi şi Bianca Bazaliu, atâta timp cât cele două jucătoare, ultima oară sub contract cu Corona Braşov, sunt suspecte de dopaj, şi încă nu s-a dat un verdict în privinţa lor, cât şi a celorlalte componente ale grupării de sub Tîmpa.
Pe surse se mai vehiculează şi alte nume care ar urma să consolideze lotul Minaurului la handbal feminin pentru campionatul viitor, dar şi jucătoare ce stau să părăsească echipa antrenată de Costică Buceschi. Astfel, la capitolul achiziţii se spune că Minaur ar mai fi ajuns la o înţelegere cu Ana Maria Tănasie (extremă stânga, Măgura Cisnădie), jucătoare care a mai trecut pe la HCM Baia Mare şi care a evoluat inclusiv în Liga Campionilor. Diriguitorii clubului băimărean şi-au îndreptat atenţia şi către piaţa internaţională, aceştia semnând înţelegeri, se pare, cu Filippa Idehn (portar, Silkeborg-Voel, Danemarca), Nathalie Hagman (inter sau extremă dreapta, Odense Handbold – Danemarca), Jose Guilherme De Toledo (inter dreapta, RK Vardar Skopje, Macedonia de Nord) şi Jovana Kovacevic (inter stânga, Erd, Ungaria). Din România, actuala grupare de pe locul 3 în Liga Florilor MOL mai mizează să o aducă pe brazilianca Larissa Araujo, extremă stângă în acest moment la CSU Cluj-Napoca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.