Mall-urile s-au închis în Baia Mare

0
56

În contextul prevenirii și limitării infecției cu noul Coronavirus, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș a luat decizia ca agenții economici din categoria hypermarketuri, supermarketuri, marketuri, care au locații/puncte stabilite în județul Maramureș, să întreprindă următoarele măsuri.
• Organizarea accesului clienților în magazin se va realiza unidirecțional, cu o singură intrare, respectiv o singură ieșire
– păstrarea unei distanțe corespunzătoare de siguranță – de 1,8 metri – la casele de marcat și a clienților la intrarea în magazin
– personal anume desemnat va proceda la testarea termică (prin termometrizare digitală) a clienților, fără contact, și va proceda la interzicerea accesului clienților care prezintă o stare febrilă de sănătate.
• În centrele comerciale tip mall, rămân deschise doar supermarketul, unitățile care furnizează și vând produse alimentare și farmaciile.
Măsura este valabilă până în data de 31 martie, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației la nivel național.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.