Incendii

0
40

• Militarii sigheteni au intervenit în Călinești, alături de pompierii voluntari, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. Focul a distrus circa 2 metri scândură de brad și circa 1 metru pătrat șipcă de brad.
• În Bârsana, pompierii sigheteni, împreună cu pompierii voluntari, au intervenit la un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Flăcările au distrus circa 20 m.p. din acoperişul de lemn, 6 m.p. pereţi și circa 15 m.p. plăci din azbociment. De asemenea, în urma incendiului s-au degradat o ușă și un geam.
• Pompierii din Târgu Lăpuș au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 2 hectare de vegetație și 0,2 hectare de lizieră.
• Militarii băimăreni au lichidat 2 incendii. Unul de vegetație uscată, în urma căruia au ars circa 0,5 hectare de vegetație, și altul în Coltău, unde, cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum. Au ars circa 5 m.p. acoperiș din lemn, 2 m.p. tavan, tot din lemn, şi s-au degradat diverse bunuri din camera de zi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.