5 persoane, condamnate la închisoare, depuse după gratii

0
80

Miercuri, 25 martie, polițiștii maramureșeni au pus în aplicare 5 mandate de executare a pedepsei închisorii.
• În Sighetu Marmației, polițiștii Biroului Urmăriri au identificat doi tineri, pe numele cărora Judecătoria Sighetu Marmației a emis mandate de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.
Un tânăr, de 31 de ani, a fost condamnat la 2 ani, 2 luni și 20 de zile închisoare, iar un altul, de 32 de ani, are de executat o pedeapsă de 1 an și 6 luni închisoare.
• Un băimărean, de 42 de ani, condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de uz de fals a fost identificat și încarcerat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.
• Polițiștii din Ulmeni au încarcerat un bărbat, de 49 de ani, de pe raza comunei, pe numele căruia Tribunalul Maramureș a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani de închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor.
• O femeie, de 36 de ani, din Sălsig, condamnată de Curtea de Apel din Reggio Calabria, Italia, la 9 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de inducere, favorizare și exploatarea prostituției, respectiv prostituția minorilor, a fost depistată și încarcerată de polițiștii din localitate.
Toate persoanele au fost depuse în penitenciar în vederea executării pedepselor.
În Baia Mare
A trecut pe lângă casele de marcat fără a achita produsele
Miercuri, după-amiază, polițiștii băimăreni au fost sesizați cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a încercat să sustragă bunuri dintr-un supermarket, situat pe strada Dimitrie Cantemir.
Polițiștii au constatat că este vorba de o tânără, de 26 de ani, care a luat de pe rafturi produse în valoare de aproximativ 350 lei și a trecut pe lângă casele de marcat fără a le achita.
Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.