Psihologii ASSOC oferă consiliere gratuită pentru sănătatea psihoemoțională

0
14

Psihologii de la ASSOC oferă soluții potrivite persoanelor vulnerabile, cele mai afectate de perioada pe care o traversează omenirea. Acum, contează nu doar sănătatea trupului, ci și sănătatea minții, iar pentru asta, psihologii din cadrul asociației s-au mobilizat pentru a oferi gratuit consiliere și suport psihoemoțional.
Serviciul de psihologie se adresează persoanelor vulnerabile afectate de criza generată de epidemia COVID 19, precum și cadrelor medicale care solicită suport prin intermediul asociației.
Ședințele de suport psihoemoțional sunt disponibile în baza unei programări prealabile și se vor desfășura telefonic (apel) sau online (WhatsApp sau Skype). Ca să vă înscrieți, aveți două variante: 1. Trimiteți un mail pe adresa assoc@assoc.ro. La Subiect scrieți: Programare; În mesaj completați următoarele date: nume și prenume, localitate de domiciliu, număr de telefon. 2. Trimiteți un mesaj privat m.me/asociatia.assoc. Scrieți în mesaj următoarele date: nume și prenume, localitate de domiciliu, număr de telefon.
După ce vă înscrieți, psihologii ASSOC vă vor comunica ziua și ora programării. Ședințele pot fi de informare, de suport psihoemoțional sau de luare decizii, în funcție de problemele identificate de specialiștii asociației.
Ședințele sunt confidențiale, în acord cu Codul Deontologic al Profesiei de Psiholog, și nu este permisă înregistrarea ședințelor nici de către psiholog, nici de către beneficiarul serviciului. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.